Culinaire service

Bent u op zoek naar een geheel verzorgd buffet, barbecue of tapas? Met onze culinaire service zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring.

Wij staan al jaren voor kwaliteit en (h)eerlijke smaakcombinaties. De culinaire service wordt geleverd door Berdien Spronk, zij staat bekend om haar creatief meedenken, een flexibele werkwijze, pure smaak en oogstrelende hapjes en buffetten. Dit alles gemaakt van lokale, natuurlijke en verse producten. Wij van Puur 48 verzorgen dan ook graag de perfecte catering op maat voor uw feestje thuis, bij uw bedrijf of op locatie. We horen graag waar we u mee mogen verrassen!

Culinaire Service Puur 48
Culinaire service Puur 48
Culinaire Service in Noord-Brabant

Catering op maat

Er is een brede keuze voor uw buffet met smakelijke verse kwaliteitsproducten. Hieronder vindt u een kleine impressie van ons assortiment. Uiteraard is dit slechts een selectie van ons aanbod en kunnen wij in overleg met u kijken hoe wij aan uw specifieke wensen kunnen voldoen. Staat er geen product naar wens bij, neemt u dan contact met ons op, wij bekijken graag hoe we uw wensen in kunnen vullen. Allergieën of een speciaal dieet? Geef het aan ons door, wij houden hier graag rekening mee.